“Iedereen is tegen ons. Ze spannen allemaal samen.”

“Welnee man, hoe kom je daar nou bij?”

“Nou, gewoon. De overheid maakt elk bezoek aan een werelderfgoed al maanden onmogelijk. Dat is toch niet normaal?”

“Ze zijn bang voor meer besmettingen, Ech Wel. Covid waart nog steeds rond.”

“Ja ammehoela, dat geloof je toch zeker zelf niet? Deze hele toestand is gewoon onderdeel van een vooropgezet plan. Ik weet zeker dat ze achter de schermen druk bezig zijn met onze ondergang!”

Besneeuwde fortificatie omringd door water en met kanonnen op de top
De Hollandse Waterlinie, de enige site die ik de afgelopen maanden mocht bezoeken

Er staat ons iets te wachten…

“Ach jee, ben jij nou ook al aangestoken door het wappie-virus? Ik had bij jou toch wel wat meer weerstand verwacht.”

“Daar heeft het niks mee te maken, Ech Nie. Ik ben alleen niet zo’n stom schaap dat alles maar voor zoete koek slikt. Ik toets beweringen met eigen onderzoek en bekijk zaken tegenwoordig vanuit een ander perspectief. Dat zou jij trouwens ook eens moeten doen, dat heb ik je al vaker gezegd.”

“Hoezo?”

“Nou, dat geeft een hele heldere blik op de werkelijkheid. Dan zie je dingen die voor anderen verscholen blijven. Zo heb ik ontdekt dat ons iets héél groots te wachten staat, iets wat de aarde zal doen trillen op zijn grondvesten.”

Het laatste oordeel met de zaligen en verdoemden en Jezus in het midden
Het Laatste Oordeel op de voorgevel van de basiliek van Vézelay

De Nieuwe Wereldorde

“Oh jee, is de dag des oordeels nabij. Keert de Messias weder?”

“Daar geloof ik niet in schat, ik ben een man van feiten. Nee, ik heb het over de Grote Ontwaking. Het moment dus dat het volk verlicht wordt en eindelijk begrijpt dat het continu wordt voorgelogen.”

“Voorgelogen door wie?”

“Door de media uiteraard, én de politiek. Kan ook bijna niet anders want beiden zijn slechts marionetten in een hele grote poppenkast.”

“Oh, en wie trekken er aan de touwtjes dan?”

“De Nieuwe Wereldorde natuurlijk!”

Boeddha in lotushouding
Zoals Boeddha ooit verlicht raakte zo is het nu wachten dat ook het volk ontwaakt

Tijd voor revolutie

“De Nieuwe Wereldorde? Je hebt het toch niet over die satanische sekte die kleine kinderen als ontbijt eet hè?”    

“Ja, maak me maar weer belachelijk, Ech Nie. Doe maar net alsof ik gek ben. Maar ik zeg je een ding; al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!”

“En jij kent de waarheid?”

“Nou, ik ben in ieder geval slim genoeg om verdachte voorvallen op de juiste wijze te duiden ja. Dat het gros van de mensen daartoe niet in staat is, dat is jammer, maar uiteindelijk zullen ook zij wel gewekt worden als de Storm over ons heentrekt.”

“Oh, er is storm op komst?”

“Aan de horizon pakken donkere wolken zich samen ja. En dat is maar goed ook, want het is de hoogste tijd dat er hier weer eens een frisse wind gaat waaien. De Grote Schoonmaak kan niet snel genoeg beginnen!”

Demonen slepen de verdoemden naar een grote pot die op het vuur staat
Het prediken van hel en verdoemenis (zoals hier op de kathedraal van Reims) is een beproefde methode voor het creëren van een angstcultuur

Agenda 21

“Maar wie moeten er dan allemaal weggeblazen worden, Ech Wel? Over wie hebben we het eigenlijk?”

“Tsjongejonge, Ech Nie. Jij weet ook helemaal niks hè? Verdiep je nou eens in de materie! Ik heb het natuurlijk over die in nevelen gehulde, ultra-geheime, supersonische schaduwregering die over de rug van miljarden mensen hun agenda 21 aan het uitvoeren is…”

“Eh, ik durf het bijna niet te vragen maar…”

“Wat is agenda 21? In het kort gezegd; het zo snel mogelijk onder controle krijgen van alles wat maar enigszins te gelde kan worden gemaakt. Dan moet je dus denken aan alle land, water, mensen, kennis, industrie, data, mineralen enzovoort.”

“Maar, hoe dan?”

“Nou bijvoorbeeld door het gerucht van een dodelijke pandemie te verspreiden en met behulp van in scène gezette ziekenhuisbeelden een allesomvattende angstcultuur te creëren. Op die manier rijpt men de geesten voor draconische maatregelen en kan men, langzaam maar zeker, alle macht en vermogen naar zich toetrekken.”

“Jeetje…”

“Ja. En ondertussen houden ze de bibberende bevolking voor dat ze, zolang ze nog niet gevaccineerd zijn, het beste geen werelderfgoed kunnen bezoeken.”

Zandsteenkleurige voorgevel Vaticaan met veel zuilen en beeldhouwwerk
Het Vaticaan is volgens ingewijden een van de zetels van het Kwaad

Samenzwering

“En is er ook bekend wie er deel uitmaken van die schaduwregering?”

“Nou, dat hangen ze natuurlijk niet aan de grote klok, hè, dat snap je zelf ook wel. Maar goed, voor iedereen met een beetje kennis van zaken is het zonneklaar dat het hier om een samenzwering gaat van in het geniep opererende genootschappen (zoals de Tempeliers, Illuminati, Vrijmetselarij en Bilderberggroep), corrupte clerici en de zogenaamde 1%.”

“De 1%?”

“Ja, de superrijken dus.”

“En de Kerk doet ook weer mee?”

“Vanzelfsprekend. Sterker nog, het Vaticaan is een van de drijvende krachten achter de hele beweging. Daar is meer dan genoeg bewijs voor!”

“Oh?”

“Ja, dat weet je toch? Denk even aan de Jezuïeten in Coimbra of de paus in Avignon.”

“Maar dat is eeuwen geleden, Ech Wel!”

“Het is ook al sinds de Romeinen aan de gang, Ech Nie! Maar in Regensburg zagen we een recenter voorbeeld van hun duistere praktijken. Je weet wel, die Duitse Donaustad waar onder de bezielende leiding van het brave bisdom honderden koorknaapjes jarenlang schandelijk werden misbruikt. Ik bedoel, hoe duidelijk wil je het hebben?”

Schattig jongetje met vleugeltjes met kerkkoor op de achtergrond
Dom van Trier. De Kerk was altijd al dol op schattige engeltjes…

Kindermisbruik katholieke kerk

“Tsja, nou je het zegt… De katholieke kerk lijkt inderdaad wel een beetje het patent op kindermisbruik te hebben. Hoeveel schandalen hebben we inmiddels al niet gehad?”

“Precies. En het ergste is nog dat de Heilige Stoel telkens weer probeert de zaak te verdoezelen. Geen wonder ook, want als het publiek te weten komt wat er zich écht allemaal in die donkere krochten van de Kerk afspeelt, dan zou het heel gauw afgelopen met ze zijn.”

“Is het zo erg dan?”

“Erg? Het is gruwelijk! Zo onthulde de waarheidsbeweging onlangs nog dat de internationale wereldtop zich geregeld tegoed doet aan het sappige vlees van al die schattige engeltjes die daar door hun ouders in vertrouwen achtergelaten zijn. En dan bedoel ik dus niet alleen in seksuele zin hè…”

“Mijn God, wat kan er in hemelsnaam nog….”

“Kindermoord en kannibalisme… Ja, ik weet het, het is te huiveringwekkend voor woorden, en eigenlijk wil ik er ook niet teveel over uitweiden, maar het schijnt dus dat duivelse bloedofferrituelen een vast onderdeel vormen van datgene waar onze elite zich mee bezighoudt.”

Gekruisigde Jezus in door pilaren ondersteunde crypte
...maar wat gebeurde er in de donkere krochten van de kathedraal?

Chantage en infiltratie

“Bizar!”

“Ja, dat kan je wel zeggen ja. En het allerergste is nog wel dat de slachtoffers die aan die vreselijke orgie van seks en geweld weten te ontsnappen altijd tegen een muur van onbegrip aanlopen. Ze vangen bot bij politie en hulpinstanties (die de affaires in opdracht van hogerhand steevast in de doofpot deponeren) en krijgen wegens smaad en laster enorme schadeclaims aan hun broek.”

“Maar, maar waarom?”

“Uiteindelijk draait het allemaal om macht natuurlijk. Wat denk jij? Want terwijl onze leiders zich op die wanstaltige kinderpartijtjes kostelijk vermaken, leggen verborgen camera’s al hun monsterlijke uitspattingen vast. En eenmaal met hun boeventronies op film, is er voor de betrokken personen geen ontkomen meer aan. Dan zitten ze in de tang van de Nieuwe Wereldorde. Op die manier heeft de beveiligingsstaat onder andere de VN, de NAVO en het IMF geïnfiltreerd.”

Drie verschillende tafels vol gestapelde, veelkleurige fiches
Het Groot Kapitaal verdient bakken met geld aan de Coronacrisis

Covid is een verdienmodel

“De wereld is ziek…” 

“Dat is helemaal waar. Maar Corona treft daarvoor dus geen blaam. Nee, het zijn de superrijken die deze aardkloot verpesten. Zij zijn het die de rest van de wereld continu voor hun karretje spannen en een slaatje slaan uit andermans ellende. Kijk maar eens hoe die Jeff Bezos, de eigenaar van Amazon, tijdens deze crisis zijn toch al niet geringe vermogen naar ruim 200 miljard heeft weten uit te breiden. Dat is meer dan de begroting van alle Afrikaanse landen bij elkaar!”

“Komt natuurlijk omdat iedereen tegenwoordig gedwongen wordt online te kopen…”

“Exact. Maar dat is het hem nou juist. We zitten al maanden onterecht opgesloten in onze eigen huizen. En dat is niet om de zwakken in de samenleving te beschermen, zoals ze je met slimme marketing hebben wijsgemaakt, maar puur om de bankrekening van de bovenlaag te spekken. Voor hen is dit hele flutvirus gewoon een handig verdienmodel.”

Twee staalglazen bouwdelen Van Nellefabriek worden door vier luchtbruggen verbonden
Niemand te bekennen bij de wonderschone Van Nellefabriek. De mensen zitten opgesloten in hun huizen

Diagnose K

“Ongelooflijk.”

“En als je de gebeurtenissen nou weergeeft in een grafiek dan tekent zich heel duidelijk een patroon af. Namelijk de letter K. Let maar eens op. Zie je deze verticale lijn? Kijk, als je nou vanaf het midden van die streep een lijn schuin naar boven tekent, ja zo ja, en dan nog een tweede lijn vanuit hetzelfde punt naar beneden trekt, ja precies, wat zie je dan?”

“Eh, een K inderdaad…”

“Juist. De opwaartse lijn staat symbool voor de ondernemingen die profiteren van de pandemie, dat zijn dus de internetbedrijven, supermarkten, en farmaceutische industrie, en de neerwaartse lijn representeert de rest (maar horeca, reisbranche en energiesector in het bijzonder).”

Roodkoperen mijnschacht op fabrieksterrein
Kolenmijn Zeche Zollverein, de top is het “in de grond boren” gewend”

Complottheorie

“En wat wil je daarmee zeggen?”

“Dat de superrijken blijkbaar alleen kunnen gedijen als ze de rest van de economie de grond in boren. Die twee lijnen lopen namelijk niet voor niets omgekeerd evenredig aan elkaar. Voor de Amazons van deze wereld is het dus zaak zoveel mogelijk detailhandel naar z’n mallemoer te helpen; de grote supermarktketens dienen de kruideniers op de hoek de nek om te draaien en in het belang van de farmaceutische industrie is het maar het beste als iedereen doodziek wordt…”

“Precies wat er nou gaande is dus?”

“Zo, hèhè. Vallen de schellen eindelijk van je ogen, Ech Nie? Die hele pandemie is gewoon één groot complot. Of beter gezegd; Komplot. Die K (!) is als een vreselijk gezwel wat ons van binnen helemaal uitholt. Nog even en er is niks meer van ons over. Dat bedoelde ik dus toen ik zei; achter de schermen zijn ze druk bezig met onze ondergang!”

Logo Unesco Queesties met oude tempel boven een opengeslagen boek
We mogen blij mogen zijn met onafhankelijke blogs als Unesco-Queesties.nl

De waarheid wint

“Wat goed dat je dat allemaal achterhaalt hebt!”

“Ja, ik heb nu wat tijd over hè, nou ik geen werelderfgoed mag bezoeken…”

“Maar dat de grote mediakanalen dit nog niet hebben opgepakt joh. Dit is toch brekend nieuws?”

“Die zitten allemaal onder de duim van de grote jongens natuurlijk. Daarom mogen we onszelf gelukkig prijzen dat er nog onafhankelijke blogs zoals Unesco-queesties.nl bestaan. Sites die niet schromen om de waarheid naar buiten te brengen…”

“De wereld boft maar met jou.”

“Ech Wel!”


Is de Coronacrisis een complot of krijgen de wappies teveel aandacht? Laat het weten in de reacties hieronder, we horen het graag!


Lees ook:

Een nieuwe samenleving, een nieuw blog
Tweede achtereenvolgende Coronajaar krijgt op kerstmarkt Metz passende afsluiting